Contractbegeleiding

contractbegeleiding profvoetballerDe afspraken tussen clubs en spelers kunnen tegenwoordig niet meer op de ‘achterkant van een sigarendoosje’ worden geschreven.
Het zijn belangrijke, ingewikkelde contracten geworden, die veel meer bevatten dan alleen het overeengekomen salaris of de transfersom van de speler.
Het is voor de speler van het grootste belang dat in een contract niet alleen zijn plichten, maar vooral ook zijn rechten zorgvuldig worden vastgelegd. Nog veel te vaak tekenen spelers ‘wurgcontracten’.

NIET MEER OP DE ACHTERKANT VAN EEN SIGARENDOOSJE…’.

715-van-till-advocaten-2015-3

Van Till Advocaten

PR Sportmanagement staat op dit punt voor hoogwaardige dienstverlening.
Er wordt nauw samengewerkt met Van Till Advocaten in Amsterdam, een kantoor waarin alle juridische disciplines zijn vertegenwoordigd. Oprichter/directeur mr. Royce de Vries is er ook werkzaam als advocaat. Onze contracten voldoen aan de hoogste eisen. Bij eventuele schendingen of geschillen kunnen wij direct in actie komen.

royce de vriesWat gebeurt er als een club degradeert, maar het contract van de speler nog doorloopt? Wat zijn de rechten van de speler als de club het salaris niet meer tijdig betaalt of andere afspraken niet naleeft? Stel dat er zich tijdens de contractduur een topclub meldt, wat zijn dan de mogelijkheden? En wat kan een speler doen als zijn portretrecht in een advertentie wordt geschonden?
PR Sportmanagement heeft de antwoorden en zorgt ervoor dat deze in de contracten zijn opgenomen.

Lees meer over:

Faris Hammouti zorgt voor sensatie

Faris Hammouti zorgt voor sensatie

Faris Hammouti heeft in de wedstrijd tegen Roda voor een sensatie gezorgd bij Almere City FC. In een spannende wedstrijd werd het in de 87e minuut 1-2 door het doelpunt van Faris. De Almeerse voetbalclub heeft hiermee voor het eerst in de historie van de club de...

Leon Bergsma met Jong Ajax kampioen Jupiler League

Leon Bergsma met Jong Ajax kampioen Jupiler League

Met het winnen van de wedstrijd tegen MVV was het kampioenschap in de Jupiler League voor Jong Ajax onder leiding van aanvoerder Leon Bergsma een feit. Door de twee goals in de 66e en 69e minuut wist Jong Ajax voor de eerste keer de Jupiler League te winnen. De club...