Contractbegeleiding

contractbegeleiding profvoetballerDe afspraken tussen clubs en spelers kunnen tegenwoordig niet meer op de ‘achterkant van een sigarendoosje’ worden geschreven.
Het zijn belangrijke, ingewikkelde contracten geworden, die veel meer bevatten dan alleen het overeengekomen salaris of de transfersom van de speler.
Het is voor de speler van het grootste belang dat in een contract niet alleen zijn plichten, maar vooral ook zijn rechten zorgvuldig worden vastgelegd. Nog veel te vaak tekenen spelers ‘wurgcontracten’.

NIET MEER OP DE ACHTERKANT VAN EEN SIGARENDOOSJE…’.

715-van-till-advocaten-2015-3

Van Till Advocaten

PR Sportmanagement staat op dit punt voor hoogwaardige dienstverlening.
Er wordt nauw samengewerkt met Van Till Advocaten in Amsterdam, een kantoor waarin alle juridische disciplines zijn vertegenwoordigd. Oprichter/directeur mr. Royce de Vries is er ook werkzaam als advocaat. Onze contracten voldoen aan de hoogste eisen. Bij eventuele schendingen of geschillen kunnen wij direct in actie komen.

royce de vriesWat gebeurt er als een club degradeert, maar het contract van de speler nog doorloopt? Wat zijn de rechten van de speler als de club het salaris niet meer tijdig betaalt of andere afspraken niet naleeft? Stel dat er zich tijdens de contractduur een topclub meldt, wat zijn dan de mogelijkheden? En wat kan een speler doen als zijn portretrecht in een advertentie wordt geschonden?
PR Sportmanagement heeft de antwoorden en zorgt ervoor dat deze in de contracten zijn opgenomen.

Lees meer over:

El Maach tekent contract voor twee seizoenen bij Ajax

El Maach tekent contract voor twee seizoenen bij Ajax

Issam El Maach mag zich officieel speler van AFC Ajax noemen. De doelman zal transfervrij overkomen van Vitesse. De zeventienjarige jeugdinternational van Marokko zal in ieder geval tot medio 2019 vastliggen bij de Ajacieden. Issam kijkt enorm uit naar zijn opwachting...

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi is een van de 18 spelers die KNVB-coach Kees van Wonderen heeft opgenomen in de EK-selectie van het Nederlands elftal Onder 17. Van 3 tot en met 19 mei wordt het Europees kampioenschap onder 17 jaar gespeeld in Kroatië. In poule D treft Oranje Onder 17 daar...