Contractbegeleiding

contractbegeleiding profvoetballerDe afspraken tussen clubs en spelers kunnen tegenwoordig niet meer op de ‘achterkant van een sigarendoosje’ worden geschreven.
Het zijn belangrijke, ingewikkelde contracten geworden, die veel meer bevatten dan alleen het overeengekomen salaris of de transfersom van de speler.
Het is voor de speler van het grootste belang dat in een contract niet alleen zijn plichten, maar vooral ook zijn rechten zorgvuldig worden vastgelegd. Nog veel te vaak tekenen spelers ‘wurgcontracten’.

NIET MEER OP DE ACHTERKANT VAN EEN SIGARENDOOSJE…’.

PR Sportmanagement staat op dit punt voor hoogwaardige dienstverlening.
Onze contracten voldoen aan de hoogste eisen. Bij eventuele schendingen of geschillen kunnen wij direct in actie komen.

royce de vriesWat gebeurt er als een club degradeert, maar het contract van de speler nog doorloopt? Wat zijn de rechten van de speler als de club het salaris niet meer tijdig betaalt of andere afspraken niet naleeft? Stel dat er zich tijdens de contractduur een topclub meldt, wat zijn dan de mogelijkheden? En wat kan een speler doen als zijn portretrecht in een advertentie wordt geschonden?
PR Sportmanagement heeft de antwoorden en zorgt ervoor dat deze in de contracten zijn opgenomen.

Lees meer over:

Interview met Peter en Royce in VI

Interview met Peter en Royce in VI

In Voetbal International, in de rubriek "Balverliefd", een interview met Peter en Royce. "Er zijn zaakwaarnemers die PR Sportmanagement inschakelen om hun contracten met spelers na te kijken. En dan krijg je overeenkomsten te zien die aan alle kanten rammelen." Lees...

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma, de voormalig aanvoerder van Jong Ajax heeft een transfer gemaakt van Ajax naar AZ. Een grote stap, na 13 jaar voor Ajax te zijn uitgekomen, voor de talentvolle speler die ook al uitkomt in de selectie van Oranje Onder 20. Bergsma en AZ verbinden zich aan...