Life after football

life after footballEen voetbalcarrière duurt gemiddeld zo’n twaalf jaar. En niet iedereen wordt daarna trainer of scout. En lang niet iedereen is dan ‘binnen’. Maar wat doe je dan op je 33ste of 34ste? De sigarenwinkel of vishengelzaak is geen optie meer.

ER IS TOEKOMST NA EEN VOETBALVERLEDEN…

PR Sportmanagement denkt mee over ‘een toekomst na het voetbalverleden’ en zet tijdig een nieuwe koers uit. Wij zijn daarvoor een uniek samenwerkingstraject gestart met Tempo-Team, dat deel uitmaakt van de Randstad Groep Nederland.

Sporters hebben een winnaarsmentaliteit

Dit ‘uitzendbureau’ is zeer gespecialiseerd in het opleiden, bijscholen en begeleiden van oud-topsporters. De filosofie is simpel: Sporters hebben een winnaarsmentaliteit, zijn snel van geest, gedisciplineerd, gewend aan tegenslagen en stress, maar zijn ook ‘wereldwijs’, hebben media ervaring en mensenkennis opgedaan: deze eigenschappen zijn in het bedrijfsleven zeer waardevol.

PR sportmanagement en Randstad hebben daarom de handen ineen geslagen voor een win win situatie: Oud-topsporters helpen aan een goede baan en toekomst en Tempo-Team helpen aan goede werknemers die op veel gebieden inzetbaar zijn.

logo-tempoteam logo-randstad

 

Lees meer over:

Interview met Peter en Royce in VI

Interview met Peter en Royce in VI

In Voetbal International, in de rubriek "Balverliefd", een interview met Peter en Royce. "Er zijn zaakwaarnemers die PR Sportmanagement inschakelen om hun contracten met spelers na te kijken. En dan krijg je overeenkomsten te zien die aan alle kanten rammelen." Lees...

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma, de voormalig aanvoerder van Jong Ajax heeft een transfer gemaakt van Ajax naar AZ. Een grote stap, na 13 jaar voor Ajax te zijn uitgekomen, voor de talentvolle speler die ook al uitkomt in de selectie van Oranje Onder 20. Bergsma en AZ verbinden zich aan...