Life after football

life after footballEen voetbalcarrière duurt gemiddeld zo’n twaalf jaar. En niet iedereen wordt daarna trainer of scout. En lang niet iedereen is dan ‘binnen’. Maar wat doe je dan op je 33ste of 34ste? De sigarenwinkel of vishengelzaak is geen optie meer.

ER IS TOEKOMST NA EEN VOETBALVERLEDEN…

PR Sportmanagement denkt mee over ‘een toekomst na het voetbalverleden’ en zet tijdig een nieuwe koers uit. Wij zijn daarvoor een uniek samenwerkingstraject gestart met Tempo-Team, dat deel uitmaakt van de Randstad Groep Nederland.

Sporters hebben een winnaarsmentaliteit

Dit ‘uitzendbureau’ is zeer gespecialiseerd in het opleiden, bijscholen en begeleiden van oud-topsporters. De filosofie is simpel: Sporters hebben een winnaarsmentaliteit, zijn snel van geest, gedisciplineerd, gewend aan tegenslagen en stress, maar zijn ook ‘wereldwijs’, hebben media ervaring en mensenkennis opgedaan: deze eigenschappen zijn in het bedrijfsleven zeer waardevol.

PR sportmanagement en Randstad hebben daarom de handen ineen geslagen voor een win win situatie: Oud-topsporters helpen aan een goede baan en toekomst en Tempo-Team helpen aan goede werknemers die op veel gebieden inzetbaar zijn.

logo-tempoteam logo-randstad

 

Lees meer over:

Faris Hammouti zorgt voor sensatie

Faris Hammouti zorgt voor sensatie

Faris Hammouti heeft in de wedstrijd tegen Roda voor een sensatie gezorgd bij Almere City FC. In een spannende wedstrijd werd het in de 87e minuut 1-2 door het doelpunt van Faris. De Almeerse voetbalclub heeft hiermee voor het eerst in de historie van de club de...

Leon Bergsma met Jong Ajax kampioen Jupiler League

Leon Bergsma met Jong Ajax kampioen Jupiler League

Met het winnen van de wedstrijd tegen MVV was het kampioenschap in de Jupiler League voor Jong Ajax onder leiding van aanvoerder Leon Bergsma een feit. Door de twee goals in de 66e en 69e minuut wist Jong Ajax voor de eerste keer de Jupiler League te winnen. De club...