Life after football

life after footballEen voetbalcarrière duurt gemiddeld zo’n twaalf jaar. En niet iedereen wordt daarna trainer of scout. En lang niet iedereen is dan ‘binnen’. Maar wat doe je dan op je 33ste of 34ste? De sigarenwinkel of vishengelzaak is geen optie meer.

ER IS TOEKOMST NA EEN VOETBALVERLEDEN…

PR Sportmanagement denkt mee over ‘een toekomst na het voetbalverleden’ en zet tijdig een nieuwe koers uit. Wij zijn daarvoor een uniek samenwerkingstraject gestart met Tempo-Team, dat deel uitmaakt van de Randstad Groep Nederland.

Sporters hebben een winnaarsmentaliteit

Dit ‘uitzendbureau’ is zeer gespecialiseerd in het opleiden, bijscholen en begeleiden van oud-topsporters. De filosofie is simpel: Sporters hebben een winnaarsmentaliteit, zijn snel van geest, gedisciplineerd, gewend aan tegenslagen en stress, maar zijn ook ‘wereldwijs’, hebben media ervaring en mensenkennis opgedaan: deze eigenschappen zijn in het bedrijfsleven zeer waardevol.

PR sportmanagement en Randstad hebben daarom de handen ineen geslagen voor een win win situatie: Oud-topsporters helpen aan een goede baan en toekomst en Tempo-Team helpen aan goede werknemers die op veel gebieden inzetbaar zijn.

logo-tempoteam logo-randstad

 

Lees meer over:

El Maach tekent contract voor twee seizoenen bij Ajax

El Maach tekent contract voor twee seizoenen bij Ajax

Issam El Maach mag zich officieel speler van AFC Ajax noemen. De doelman zal transfervrij overkomen van Vitesse. De zeventienjarige jeugdinternational van Marokko zal in ieder geval tot medio 2019 vastliggen bij de Ajacieden. Issam kijkt enorm uit naar zijn opwachting...

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi is een van de 18 spelers die KNVB-coach Kees van Wonderen heeft opgenomen in de EK-selectie van het Nederlands elftal Onder 17. Van 3 tot en met 19 mei wordt het Europees kampioenschap onder 17 jaar gespeeld in Kroatië. In poule D treft Oranje Onder 17 daar...