Life after football

life after footballEen voetbalcarrière duurt gemiddeld zo’n twaalf jaar. En niet iedereen wordt daarna trainer of scout. En lang niet iedereen is dan ‘binnen’. Maar wat doe je dan op je 33ste of 34ste? De sigarenwinkel of vishengelzaak is geen optie meer.

ER IS TOEKOMST NA EEN VOETBALVERLEDEN…

PR Sportmanagement denkt mee over ‘een toekomst na het voetbalverleden’ en zet tijdig een nieuwe koers uit. Wij zijn daarvoor een uniek samenwerkingstraject gestart met Tempo-Team, dat deel uitmaakt van de Randstad Groep Nederland.

Sporters hebben een winnaarsmentaliteit

Dit ‘uitzendbureau’ is zeer gespecialiseerd in het opleiden, bijscholen en begeleiden van oud-topsporters. De filosofie is simpel: Sporters hebben een winnaarsmentaliteit, zijn snel van geest, gedisciplineerd, gewend aan tegenslagen en stress, maar zijn ook ‘wereldwijs’, hebben media ervaring en mensenkennis opgedaan: deze eigenschappen zijn in het bedrijfsleven zeer waardevol.

PR sportmanagement en Randstad hebben daarom de handen ineen geslagen voor een win win situatie: Oud-topsporters helpen aan een goede baan en toekomst en Tempo-Team helpen aan goede werknemers die op veel gebieden inzetbaar zijn.

logo-tempoteam logo-randstad

 

Lees meer over:

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi is een van de 18 spelers die KNVB-coach Kees van Wonderen heeft opgenomen in de EK-selectie van het Nederlands elftal Onder 17. Van 3 tot en met 19 mei wordt het Europees kampioenschap onder 17 jaar gespeeld in Kroatië. In poule D treft Oranje Onder 17 daar...

Leon Bergsma scoort zijn eerste goal in Jupiler league

Leon Bergsma scoort zijn eerste goal in Jupiler league

Dat Ajax met Leon Bergsma een talent-in-de-dop heeft binnengehaald is inmiddels wel duidelijk. Bergsma tekende in april 2016 een tweejarig contract bij Ajax. De selectie van Jong Ajax won voor de twintigste keer dit seizoen, maar zonder dat het team goed uit de verf...