Media advies en PR

media-advies-prPubliciteit en media zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit en kunnen de carrières van spelers en trainers maken en breken. Het is daarom van groot belang dat de speler op dit gevoelige gebied goed wordt ondersteund en gecoacht. Letterlijk elke stap op het voetbalveld – en daarbuiten! – wordt door, kranten, televisie, voetbalbladen en vooral de social media begeleid en niet altijd in positieve zin.

‘DAT PLAATS IK EFFE OP FACEBOOK….’. (OF TOCH MAAR NIET??)

social media en prAlles ligt onder een vergrootglas. Hoe ga je daar als speler mee om? Is het wijs om je emoties of onvrede te uiten in de pers? Of zijn er juist ook situaties denkbaar waarbij het noodzakelijk is dat je van je laat horen in de media?
En wat plaats je wel en niet op je eigen Facebookpagina of Twitteraccount? Welke foto’s zijn (on)geschikt voor Instagram?
Het lijkt soms simpel, achteraf weten we het natuurlijk allemaal, maar waarom gaat er dan nog zoveel fout? Het probleem is: Een weg terug is er niet, want internet vergeet niet.

Advies van experts

pr sportmanagementEn dus is het van groot belang dat experts als Peter R. de Vries, die in alle facetten van de media gepokt en gemazeld is, je daarin in begeleiden en adviseren. En als derden bijvoorbeeld misbruik maken van je portretrecht, stem of naam in de media, advertenties of andere commerciële activiteiten komt mr. Royce de Vries (afgestudeerd op het gebied van intellectueel eigendom) in actie.

 

Lees meer over:

Interview met Peter en Royce in VI

Interview met Peter en Royce in VI

In Voetbal International, in de rubriek "Balverliefd", een interview met Peter en Royce. "Er zijn zaakwaarnemers die PR Sportmanagement inschakelen om hun contracten met spelers na te kijken. En dan krijg je overeenkomsten te zien die aan alle kanten rammelen." Lees...

Interview Voetbal Inside

Interview Voetbal Inside

Peter R. de Vries bereikte als misdaadverslaggever de absolute top en behoort tot de meest gevraagde opiniemakers van het land, maar staat als zaakwaarnemer in de voetballerij nog onderaan de pikorde. Hoog tijd derhalve voor een interview. Over jeugd helden, Louis van...