Spelersbegeleiding

spelersbegeleiding profvoetballersOf een speler slaagt bij zijn club of lekker in zijn vel zit, is natuurlijk niet alleen afhankelijk van de kleine lettertjes in zijn contract of een waterdichte fiscale constructie. Nee, daar komen veel meer factoren bij kijken.
Een speler die grote of kleine ergernissen in zijn voetbalbestaan ondervindt, wordt afgeleid en zal zich op den duur niet goed kunnen focussen, met alle gevolgen van dien.

JE KUNT HET ZO GEK NIET BEDENKEN OF WE REGELEN HET….

Het is daarom zaak het de voetballer tot in de details naar de zin te maken. PR Sportmanagement onderkent dit en zorgt ook buiten de klassieke zakelijke aspecten voor een intense spelersbegeleiding. Wat we allemaal doen? Je kunt beter vragen: wat doen we niet?

simon markxDe vraag bepaalt het aanbod. En wij zijn van alle markten thuis. Je kunt het zo gek niet bedenken of we regelen het.
De spelersbegeleider van PR Sportmanagement, Simon Markx, is op dit gebied een specialist, met de juiste ervaring en opleiding. Hij ziet en voelt nog eerder dan de speler zelf dat er een probleem opdoemt en rust pas als dit is opgelost.

Lees meer over:

El Maach tekent contract voor twee seizoenen bij Ajax

El Maach tekent contract voor twee seizoenen bij Ajax

Issam El Maach mag zich officieel speler van AFC Ajax noemen. De doelman zal transfervrij overkomen van Vitesse. De zeventienjarige jeugdinternational van Marokko zal in ieder geval tot medio 2019 vastliggen bij de Ajacieden. Issam kijkt enorm uit naar zijn opwachting...

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi is een van de 18 spelers die KNVB-coach Kees van Wonderen heeft opgenomen in de EK-selectie van het Nederlands elftal Onder 17. Van 3 tot en met 19 mei wordt het Europees kampioenschap onder 17 jaar gespeeld in Kroatië. In poule D treft Oranje Onder 17 daar...