Spelersbegeleiding

spelersbegeleiding profvoetballersOf een speler slaagt bij zijn club of lekker in zijn vel zit, is natuurlijk niet alleen afhankelijk van de kleine lettertjes in zijn contract of een waterdichte fiscale constructie. Nee, daar komen veel meer factoren bij kijken.
Een speler die grote of kleine ergernissen in zijn voetbalbestaan ondervindt, wordt afgeleid en zal zich op den duur niet goed kunnen focussen, met alle gevolgen van dien.

JE KUNT HET ZO GEK NIET BEDENKEN OF WE REGELEN HET….

Het is daarom zaak het de voetballer tot in de details naar de zin te maken. PR Sportmanagement onderkent dit en zorgt ook buiten de klassieke zakelijke aspecten voor een intense spelersbegeleiding. Wat we allemaal doen? Je kunt beter vragen: wat doen we niet?

kamal benmoghytDe vraag bepaalt het aanbod. En wij zijn van alle markten thuis. Je kunt het zo gek niet bedenken of we regelen het.
De spelersbegeleider van PR Sportmanagement, Kamal Benmoghyt, is op dit gebied een specialist, met de juiste ervaring en opleiding. Hij ziet en voelt nog eerder dan de speler zelf dat er een probleem opdoemt en rust pas als dit is opgelost.

Lees meer over:

Interview met Peter en Royce in VI

Interview met Peter en Royce in VI

In Voetbal International, in de rubriek "Balverliefd", een interview met Peter en Royce. "Er zijn zaakwaarnemers die PR Sportmanagement inschakelen om hun contracten met spelers na te kijken. En dan krijg je overeenkomsten te zien die aan alle kanten rammelen." Lees...

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma, de voormalig aanvoerder van Jong Ajax heeft een transfer gemaakt van Ajax naar AZ. Een grote stap, na 13 jaar voor Ajax te zijn uitgekomen, voor de talentvolle speler die ook al uitkomt in de selectie van Oranje Onder 20. Bergsma en AZ verbinden zich aan...