Spelersbegeleiding

spelersbegeleiding profvoetballersOf een speler slaagt bij zijn club of lekker in zijn vel zit, is natuurlijk niet alleen afhankelijk van de kleine lettertjes in zijn contract of een waterdichte fiscale constructie. Nee, daar komen veel meer factoren bij kijken.
Een speler die grote of kleine ergernissen in zijn voetbalbestaan ondervindt, wordt afgeleid en zal zich op den duur niet goed kunnen focussen, met alle gevolgen van dien.

JE KUNT HET ZO GEK NIET BEDENKEN OF WE REGELEN HET….

Het is daarom zaak het de voetballer tot in de details naar de zin te maken. PR Sportmanagement onderkent dit en zorgt ook buiten de klassieke zakelijke aspecten voor een intense spelersbegeleiding. Wat we allemaal doen? Je kunt beter vragen: wat doen we niet?

simon markxDe vraag bepaalt het aanbod. En wij zijn van alle markten thuis. Je kunt het zo gek niet bedenken of we regelen het.
De spelersbegeleider van PR Sportmanagement, Simon Markx, is op dit gebied een specialist, met de juiste ervaring en opleiding. Hij ziet en voelt nog eerder dan de speler zelf dat er een probleem opdoemt en rust pas als dit is opgelost.

Lees meer over:

Faris Hammouti zorgt voor sensatie

Faris Hammouti zorgt voor sensatie

Faris Hammouti heeft in de wedstrijd tegen Roda voor een sensatie gezorgd bij Almere City FC. In een spannende wedstrijd werd het in de 87e minuut 1-2 door het doelpunt van Faris. De Almeerse voetbalclub heeft hiermee voor het eerst in de historie van de club de...

Leon Bergsma met Jong Ajax kampioen Jupiler League

Leon Bergsma met Jong Ajax kampioen Jupiler League

Met het winnen van de wedstrijd tegen MVV was het kampioenschap in de Jupiler League voor Jong Ajax onder leiding van aanvoerder Leon Bergsma een feit. Door de twee goals in de 66e en 69e minuut wist Jong Ajax voor de eerste keer de Jupiler League te winnen. De club...