Technisch en tactisch advies

technisch advies profvoetbalBij een transfer krijg je maar één keer de kans om het goed te doen: als het contract wordt gesloten. Vooral bij een overgang naar een buitenlandse club moet met heel veel aspecten rekening worden gehouden. Het is daarom van groot belang dat de contracten ‘waterdicht’ zijn en ook de buitenlandse ‘kleine lettertjes’ goed begrepen worden. PR Sportmanagement staat daar voor.

IS DE NIEUWE COACH EEN ZWIJGENDE BULLEBAK?

Maar bij transfers gaat het er natuurlijk niet alleen om wat er op het kantoor van de zaakwaarnemer allemaal gebeurt, maar vooral wat er op het voetbalveld van de nieuwe club plaatsvindt en of deze nieuwe werkgever wel een goede keuze is.

albert van der dussenOok op dat gebied is PR Sportmanagement van grote waarde en geeft vooraf technisch en tactisch advies.
Technisch adviseur Albert van der Dussen (ex-Ajax, ex-Fulham, docent bij de trainersopleiding van de KNVB) is daarin leidend.
Komt de speelwijze van de geïnteresseerde club wel overeen met de specifieke kwaliteiten van de speler? Welk systeem speelt de club? Is er met de coach te praten of is hij ontoegankelijk? Een mooi contract is prachtig, maar niet als te voorzien is dat de kans groot is dat je een half jaar later op de bank zit.

tactisch adviesTechnische- en tactische rapporten

Maar ook als je bij je club stevig in het zadel zit, is het nuttig en noodzakelijk dat je management je blijft wijzen op technische- en tactische verbeterpunten aan de hand van degelijke rapporten. PR Sportmanagement houdt altijd een vinger aan de pols en legt de persoonlijke ontwikkeling vast in gedetailleerde spelersrapporten.

Lees meer over:

Interview met Peter en Royce in VI

Interview met Peter en Royce in VI

In Voetbal International, in de rubriek "Balverliefd", een interview met Peter en Royce. "Er zijn zaakwaarnemers die PR Sportmanagement inschakelen om hun contracten met spelers na te kijken. En dan krijg je overeenkomsten te zien die aan alle kanten rammelen." Lees...

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma, de voormalig aanvoerder van Jong Ajax heeft een transfer gemaakt van Ajax naar AZ. Een grote stap, na 13 jaar voor Ajax te zijn uitgekomen, voor de talentvolle speler die ook al uitkomt in de selectie van Oranje Onder 20. Bergsma en AZ verbinden zich aan...