Technisch en tactisch advies

technisch advies profvoetbalBij een transfer krijg je maar één keer de kans om het goed te doen: als het contract wordt gesloten. Vooral bij een overgang naar een buitenlandse club moet met heel veel aspecten rekening worden gehouden. Het is daarom van groot belang dat de contracten ‘waterdicht’ zijn en ook de buitenlandse ‘kleine lettertjes’ goed begrepen worden. PR Sportmanagement staat daar voor.

IS DE NIEUWE COACH EEN ZWIJGENDE BULLEBAK?

Maar bij transfers gaat het er natuurlijk niet alleen om wat er op het kantoor van de zaakwaarnemer allemaal gebeurt, maar vooral wat er op het voetbalveld van de nieuwe club plaatsvindt en of deze nieuwe werkgever wel een goede keuze is.

albert van der dussenOok op dat gebied is PR Sportmanagement van grote waarde en geeft vooraf technisch en tactisch advies.
Technisch adviseur Albert van der Dussen (ex-Ajax, ex-Fulham, docent bij de trainersopleiding van de KNVB) is daarin leidend.
Komt de speelwijze van de geïnteresseerde club wel overeen met de specifieke kwaliteiten van de speler? Welk systeem speelt de club? Is er met de coach te praten of is hij ontoegankelijk? Een mooi contract is prachtig, maar niet als te voorzien is dat de kans groot is dat je een half jaar later op de bank zit.

tactisch adviesTechnische- en tactische rapporten

Maar ook als je bij je club stevig in het zadel zit, is het nuttig en noodzakelijk dat je management je blijft wijzen op technische- en tactische verbeterpunten aan de hand van degelijke rapporten. PR Sportmanagement houdt altijd een vinger aan de pols en legt de persoonlijke ontwikkeling vast in gedetailleerde spelersrapporten.

Lees meer over:

El Maach tekent contract voor twee seizoenen bij Ajax

El Maach tekent contract voor twee seizoenen bij Ajax

Issam El Maach mag zich officieel speler van AFC Ajax noemen. De doelman zal transfervrij overkomen van Vitesse. De zeventienjarige jeugdinternational van Marokko zal in ieder geval tot medio 2019 vastliggen bij de Ajacieden. Issam kijkt enorm uit naar zijn opwachting...

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi is een van de 18 spelers die KNVB-coach Kees van Wonderen heeft opgenomen in de EK-selectie van het Nederlands elftal Onder 17. Van 3 tot en met 19 mei wordt het Europees kampioenschap onder 17 jaar gespeeld in Kroatië. In poule D treft Oranje Onder 17 daar...