Wederom heeft een jonge speler onder begeleiding van PR Sportmanagement een meerjarig contract getekend bij een grote club.
Faris Hammouti (19) is het volgende talent dat Feyenoord contracteert uit haar eigen jeugd opleiding. Eerder kwamen Bert Koomen en Mo El Hankouri tot een akkoord.
Het vorige seizoen speelde Hammouti in Feyenoord Onder 19. De centrale verdediger reageert: “Het is een droom die uitkomt dat ik nu mijn eerste contract bij Feyenoord mag tekenen. Ik hoop uiteindelijk de stap naar het eerste elftal te kunnen maken.” Hammouti heeft al bijna z’n hele voetbaljeugd bij Feyenoord gespeeld, na als jong talent te zijn begonnen bij het IJsselsteinse IJFC.

2-jarig contract
In welk elftal van de Rotterdamse club Faris Hammouti een rol gaat spelen is nog niet bekend. ‘We hebben samen met Faris en zijn begeleiders een plan uitgestippeld om hem op een zo hoog mogelijk niveau aan spelen toe te laten komen’, aldus technisch directeur Martin van Geel.
Met dit contract verbinden Feyenoord en Hammouti zich voor de duur van 2 jaar met elkaar, met nog een optie op een verlengde derde seizoen.

Bron foto: @feyenoord