PR Sportmanagement

Over PR Sportmanagement

PR Sportmanagement is de nieuwe belangenbehartiger voor topsporters op elk zakelijk gebied:

  • afsluiten en vernieuwen van sponsor- en clubcontracten;
  • realiseren van (internationale) transfers;
  • advisering in fiscaliteiten;
  • begeleiding in media- en pr-kwesties;
  • coaching op sportief, mentaal, technisch en tactisch vlak;
  • bewaking van intellectueel eigendom (portretrecht, naamgebruik);
  • ontwikkeling van commerciële (neven)activiteiten;
  • coaching in ‘life after sport’

PR Sportmanagement is totale loopbaanbegeleiding op hoog niveau, niet geheel toevallig gevestigd naast het Johan Cruijff stadion in de MediArena te Amsterdam.

Bij PR Sportmanagement zijn de sleutelbegrippen: betrouwbaarheid, degelijkheid, vasthoudendheid en transparantie/openheid. Voor ons telt er één belang: het belang van de topsporter. Daaraan is alles ondergeschikt: geen onderhandse afspraken, geen dubbele agenda’s en op elk moment een heldere verantwoording en een secure verslaglegging.

Wij richten ons op een duurzame samenwerking met onze cliënten en een optimale sportloopbaanontwikkeling. En, nee, wij staan niet langs de lijn bij jeugdwedstrijden om ouders van jeugdige talenten in te palmen.
 
peter-royce-17PR Sportmanagement is een activiteit van Peter R. de Vries en zijn zoon mr. Royce de Vries. Beiden zijn officieel ‘Players Agent licensed by the Royal Netherlands Football Association’.

 

Interview met Peter en Royce in VI

Interview met Peter en Royce in VI

In Voetbal International, in de rubriek "Balverliefd", een interview met Peter en Royce. "Er zijn zaakwaarnemers die PR Sportmanagement inschakelen om hun contracten met spelers na te kijken. En dan krijg je overeenkomsten te zien die aan alle kanten rammelen." Lees...

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma tekent bij AZ

Leon Bergsma, de voormalig aanvoerder van Jong Ajax heeft een transfer gemaakt van Ajax naar AZ. Een grote stap, na 13 jaar voor Ajax te zijn uitgekomen, voor de talentvolle speler die ook al uitkomt in de selectie van Oranje Onder 20. Bergsma en AZ verbinden zich aan...