PR Sportmanagement

Over PR Sportmanagement

PR Sportmangement is de nieuwe belangenbehartiger voor topsporters op elk zakelijk gebied:

  • afsluiten en vernieuwen van sponsor- en clubcontracten;
  • realiseren van (internationale) transfers;
  • advisering in fiscaliteiten;
  • begeleiding in media- en pr-kwesties;
  • coaching op sportief, mentaal, technisch en tactisch vlak;
  • bewaking van intellectueel eigendom (portretrecht, naamgebruik);
  • ontwikkeling van commerciële (neven)activiteiten;
  • coaching in ‘life after sport’

van Till AdvocatenPR Sportmanagement is totale loopbaanbegeleiding op hoog niveau, op maat gesneden en in nauwe samenwerking met Van Till advocaten in Amsterdam-Zuid.

Bij PR Sportmanagement zijn de sleutelbegrippen: betrouwbaarheid, degelijkheid, vasthoudendheid en transparantie/openheid. Voor ons telt er één belang: het belang van de topsporter. Daaraan is alles ondergeschikt: geen onderhandse afspraken, geen dubbele agenda’s en op elk moment een heldere verantwoording en een secure verslaglegging.

Wij richten ons op een duurzame samenwerking met onze cliënten en een optimale sportloopbaanontwikkeling. En, nee, wij staan niet langs de lijn bij jeugdwedstrijden om ouders van jeugdige talenten in te palmen.
 
peter-royce-17PR Sportmanagement is een activiteit van Peter R. de Vries en zijn zoon mr. Royce de Vries. Beiden zijn officieel ‘Players Agent licensed by the Royal Netherlands Football Association’.

 

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi geselecteerd voor oranje onder 17

Mo Mallahi is een van de 18 spelers die KNVB-coach Kees van Wonderen heeft opgenomen in de EK-selectie van het Nederlands elftal Onder 17. Van 3 tot en met 19 mei wordt het Europees kampioenschap onder 17 jaar gespeeld in Kroatië. In poule D treft Oranje Onder 17 daar...

Leon Bergsma scoort zijn eerste goal in Jupiler league

Leon Bergsma scoort zijn eerste goal in Jupiler league

Dat Ajax met Leon Bergsma een talent-in-de-dop heeft binnengehaald is inmiddels wel duidelijk. Bergsma tekende in april 2016 een tweejarig contract bij Ajax. De selectie van Jong Ajax won voor de twintigste keer dit seizoen, maar zonder dat het team goed uit de verf...